Astroshow

Faktaboks

Når: torsdag 23. oktober kl 19.00
Kategori: show
Bill.pris: kr 250/175 + avg
Dørene åpner: kl 18.00

Ad Astra 2222 - Sannes & Ødegaards Astroshow

Astroshowet presenterer fascinerende fenomener i verdensrommet og gir et blikk inn i en kosmisk fremtid med romheiser, store romstasjoner, baser på andre planeter, terraforming av Mars og reiser til fjerne exoplaneter.

Universet oppleves med fantastiske bilder, filmer, animasjoner og lydeffekter fra de siste årenes utforskning. Finnes det livsformer på fjerne exoplaneter? Finnes det intelligent liv? Vil vi i så fall oppnå kontakt? Romsonder og teleskoper både på bakken og i rommet har revolusjonert vårt forhold til verdensrommet. Den spektakulære utforskningen og de siste oppdagelsene vil ha betydning for menneskehetens fremtid og vårt syn på oss selv!

Vi tar publikum med på en reise gjennom tid og rom, opplever gigantiske avstander, besøker merkelige planeter rundt fjerne stjerner, vakre gasståker, kolliderende galakser, sultne superslurpere og underlige fenomener. Du får se hvordan planeter og stjerner blir til og følger romsonder på Mars, i bane rundt Saturn og på vei til Pluto.

Det blir også innslag fra de siste årenes utrolige meteorittfall i Norge samt kjente utenlandske fall, blant annet steinen som nesten traff en mann i hodet i Moss i 2006. Publikum får også se og høre om norske og utenlandske meteorittkratre og holde flere steiner fra verdensrommet.

Ta gjerne med steiner som du tror kan komme fra rommet! Vi undersøker steiner etter showet.

Share |
Copyright © 2017 Powered by CustomPublish AS