Kinoklubb

Bli med i kinoklubb og få halv pris på utvalgte filmer!

Meld deg inn i Kinoklubben og få halv pris på de bese filmene! Første film ut er Birkebeinerne, som vises på Otta kino søndag 14. og søndag 21. februar.

Kinoklubb

Kinoklubb Norge er en filmklubb som gir deg 50% rabatt på en rekke utvalgte filmer på kino.

Hvert år velges det ut 6-7 gode filmer som medlemmene kan se til halv pris. Filmene velges ut av et Filmutvalg; et ekspertpanel bestående av representanter fra norsk kinobransje. Filmene varier litt i sjanger og opprinnelsesland, men felles for dem alle er at det er kvalitetsfilmer som vi er sikre på skal gi deg en god kinoopplevelse!

Du kan bli medlem i Kinoklubben når som helst på året. Medlemskapet koster kr. 149,- pr. år, og fornyes automatisk inntil du selv velger å si det opp. Du trenger bare se 3 filmer for å tjene inn årsmedlemskapet ditt!

Otta kino er nå med i Kinoklubben, foreløpig kun ved kjøp over disk. Da må du vise fram din personlige medlemskode. Du kan selvfølgelig også reservere billetter.

For billetter kan du kontakte:

Servicetorget, Sel kommune, tlf 617 00 700 (reservasjon og kjøp)

Sel bibliotek, tlf 91 17 68 84 (kun kjøp)

Les mer om Kinoklubben, hvilke filmer som er med og meld deg inn her

Pass på å melde deg på Kinoklubb Norges nyhetsbrev, så får eposter med interessante nyheter og påminnelser hver gang en ny Kinoklubb-film har premiere. Du melder deg på nyhetsbrevet helt nederst på siden.

Share |
Copyright © 2017 Powered by CustomPublish AS