Klatremus riksteateret

Fullsatt skog for dyrene i Hakkebakkeskogen

Det var ingen ledige seter i skogen (les: salen) i Otta kulturhus lørdag 9. februar. Reven, skogmusa, klatremusa og alle de andre dyrene viste oss hvordan en slem rev kan bli en snill og hjelpsom rev.
Dyrene i Hakkebakkeskogen Riksteateret
Dyrene i Hakkebakkeskogen Riksteateret
Både store og små kosa seg sammen med dyrene i Hakkebakkeskogen i Otta Kulturhus lørdag. Det var helt fullt og de som var sist ute med å kjøpe seg billett fikk plass lengst fremme på gulvet. Det første dyret vi fikk møte i skogen var Mikkel rev, han var nok litt skummel i starten men etterhvert fikk vi se at også reven ble snill og hjelpsom.
Anna klatremus
Anna klatremus

Anna Klatremus

Anna hadde tatt turen fra Dovre for å hilse på dyrene i Hakkebakkeskogen. Hun kunne fortelle at hun likte aller best Karius og Baktus! De to små brødrene stakk innom skogen for å fortelle at det ble en liten pause. Anna likte også godt reven selv om han var ganske skummel i starten så ble han jo snill!
Simen Klatremus
Simen Klatremus

Simen klatremus

Simen kom helt fra Lesja for å se på alle dyrene i Hakkebakkeskogen. Når han blir spurt om hva han lo mest av sier han "Alt samen va te å skratte tå!" Det er ingen tvil om at Simen også kosa seg sammen med dyrene i Hakkebakkeskogen!
Share |
Copyright © 2017 Powered by CustomPublish AS