plakat_2017_some_675x675

Faktaboks

Når: lørdag 18. november kl 19.00
Sjanger: konsert
Billetter: kr. 295,- + avg.
Dørene åpner kl 18.00
 

Ida Jenshus - Two Worlds

Til høsten slipper Ida Jenshus endelig nytt album - "Two Worlds". Før den tid kommer det også en live-utgivelse, og en splitter ny singel før sommeren!

Så skal hun ut på veien og vi er så heldige å få besøk av henne og bandet, lørdag 18. november.

 

Ida Jenshus om “Two Worlds”:

“Da jeg avsluttet turneen etter forrige album ‘Starting Over Again ønsket jeg en ny start. Jeg forflyttet meg fra Trondheim, via Los Angeles til Nashville. Her har jeg brukt mye av tiden de siste to årene på utvikle ny musikk, skrive, samt turnere og co-skrive med andre artister, deriblant JD Souther.

 

Høsten 2016 dro jeg ut på en ekslusiv og intim duoturné her i Norge sammen med trommis og perkusjonist Pål Hausken. Nytt materiale ble til underveis og hver konsert ble spilt inn. Dette ble starten på låtmaterialet til prosjektet 'Two Worlds’. Deler av prosjektet vil gis ut som en live-utgivelse nå i vår, mens innspilling av nytt materiale til nytt album skal skje utover våren og sommeren med planlagt release i oktober i år.

 

 Ida live - Foto Johan Arnt Nesgård_675x449.jpg

(Foto: Johan Arnt Nesgård)

Denne gangen har jeg skrevet mer alene og det vil bli en nokså nedskalert produksjon i motsetning forrige to utgivelser. I tillegg kommer jeg denne gangen til å både arrangere og produsere selv.

 

Jeg er stadig på søken etter nye utfordringer og lydbilder, uten fast base men på reise mellom to verdener.”

 

- Ida

 

Share |
Copyright © 2017 Powered by CustomPublish AS