Gavekort til Otta kulturhus

Kjøp gavekort til Otta kulturhus på nett

Nå kan du kjøpe gavekort til Otta kulturhus på nett. Du velger selv beløp og utseende eller motiv på gavekortet. Kjøp gavekort her.
Gavekort kan også kjøpes i servicetorget, Sel rådhus.

Last ned e-billett

Bruk telefonen som billett!

En eBillett er en billett du kjøper via www.ottakulturhus.no eller eBillett mobil.

Kinoklubb

Bli med i kinoklubb og få halv pris på utvalgte filmer!

Meld deg inn i Kinoklubben og få halv pris på de bese filmene! Første film ut er Birkebeinerne, som vises på Otta kino søndag 14. og søndag 21. februar.

Illustrasjon kinobillett

Otta kino - billettpriser 2016

Voksne 123
Voksne 3D 134
Barn 92
Barn 3D 103
Honnør 103
Honnør 3D 113

Prisene er inkl. bill.avg.

Billettprisen er den sammen enten du kjøper over nett eller i billettluka.
Vampkonsert 1. desember i Otta kulturhus

VAMPkonsert - flott start på adventstiden!

Søndag 1. desember fylte VAMP Otta kulturhus med publikum, nydelig musikk og fantastisk sceneshow! - Flott start på adventstiden!

Sel Teaterlag fikk kulturprisen for 2012

Kulturprisen for 2012 ble tildelt Sel Teaterlag fredag den 25.oktober.

Klatremus riksteateret

Fullsatt skog for dyrene i Hakkebakkeskogen

Det var ingen ledige seter i skogen (les: salen) i Otta kulturhus lørdag 9. februar. Reven, skogmusa, klatremusa og alle de andre dyrene viste oss hvordan en slem rev kan bli en snill og hjelpsom rev.
Karius og Baktus

Fullt hus for Karius og Baktus

Riksteatret viste den "originale" Karius og Baktus - tro mot Thorbjørn Egners historie, i Otta kulturhus torsdag 22. mars. Otta kulturhus var nesten utsolgt for billetter og store og små fikk med seg historien om de to bittesmå brødrene.
Gaute Ormåsen og Cecilia Vennersten

Julestemning med Gaute og Cecilia

Lørdag kveld var det 100% julestemning i Otta kulturhus. Gaute Ormåsen og Cecilia Vennersten fylte kulturhuset med både publikum og nydelig julemusikk.
illustrasjon 3D

Otta kino - nå med 3D!

Den aller første 3D-forestillingen ble vist på Otta kino i går. Publikum fikk se filmen Rio. Neste 3D-film er Avatar, som vises søndag 17. april. Dette er en film som virkelig utnytter 3D formatet fullt ut.