While Waiting

Faktaboks

Når: torsdag 12. februar kl 19.00

Kategori: Teater
Pris: kr 100 + avg.

While Waiting

“In between walls of soil, men are striving, struggling and killing for their own survival. The sound of bombs, and shooting makes them shiver. They lean, they climb, and they wait. Ready for another message from home, for from their superior, from their enemy or from home.” 

‘While waiting’ tar for seg 1. verdenskrig:  hva som skjedde på slettene I Belgia, hvor verdens øyne var rettet dit. Forestillingen ser på det daglige livet i skyttergravene, hvordan det hele oppstod og hvordan ettervirkningen av krigen var.

Hvilke minner er det som står igjen etter 1. verdenskrig? Hvordan relaterer vi til minner som er for store? Hva star Igjen? På et sted, i en bok i en kropp?

Forestillingen er et samarbeid mellom regissør Øystein S. Johansen og forfatter M. H. Hallum som tidligere av laget suksessforestillingene “A thing of beauty” I 2013 som vant prisen for Årets Scenekunst I Oslo, og forestillingen “The Dahmer Syndrome” 2014, som vant Amsterdam Silver Fringe Award.

 

Regissør: Øystein S. Johansen

Forfatter: Malmfrid Hovsveen Hallum

Skuespillere: Igor Vrebac, Jurrien Remkes, Øystein Johansen, Freek Nieuwdorp

Kostymedesigner: Kari Wien

Komponist: Hans Kristen Hyrve

Produksjonsleder: Thomas Vandewalle

Tekniker og produsent: Øyvin Dahle Løype

Dramaturg: Jonas Rutgeerts

 

Partnere: Malpertuis Tielt, Bunnyhead Productions, The Great Pretenders

 

Finansiert av:

Macintosh HD:Users:ysteinjohansen:Desktop:kulturraadet_sort_stor.pngMacintosh HD:Users:ysteinjohansen:Desktop:Logoen_svhv.jpgMacintosh HD:Users:ysteinjohansen:Desktop:Unknown-1.jpegMacintosh HD:Users:ysteinjohansen:Desktop:Unknown.jpeg

 

 

Bildene er brukt med tillatelse fra 

Share |
Copyright © 2017 Powered by CustomPublish AS