Dancing in the Wild - Pillarguritoppen

Om arrangementet

Dancing in the Wild er tilbake med en ny og kraftfull, følelsesladet danseforestilling i den spektakulære settingen ved skiferbruddene på Pillarguritoppen. I tre år har et team av unike norske og internasjonale dansere, ledet av ottaværingen Jon Ole Olstad som koreograf, trollbundet publikum med ekspressiv moderne dans som både uttrykksform og fortellermåte.

I år skal åtte dansere, hvorav flere har mottatt store internasjonale priser, utfolde seg på en ny vandrerute i de ville og dramatiske skiferbruddene. Årets forestilling er en hyllest til, og inspirert av, musikken til den anerkjente og poetiske britiske artisten Antony and the Johnsons. Hans kraftfulle, androgyne stemme balanserer mellom styrke og skjørhet, og skaper en filmatisk atmosfære som griper lytterne fra første tone. De poetiske tekstene omhandler kjærlighet, håp, lengsel og det surrealistiske. Med rike, orkestrale arrangementer skapes et lydlandskap som forsterker hver følelse og gjør den musikalske opplevelsen både intens og uforglemmelig.

Dancing in the Wild er en unik opplevelse i Norge, med moderne dans som hoveduttrykk i en utendørs vandreforestilling. Har du aldri sett en danseforestilling før, er dette anledningen for deg. Vi lover en vakker og imponerende forestilling, med skiferbruddene og den enestående utsikten som bakteppe. Sjeldent får man komme så tett på fabelaktige dansere som formidler dramatiske og gjenkjennbare historier gjennom imponerende kroppsbeherskelse.

Skilting til videre parkering og startpunkt for forestillingen begynner ved den røde bommen ved inngangen til skiferbruddene på Pillarguritoppen.
Varighet forestilling: ca. 90 minutter, inkludert gange på grusvei. Tilrettelegging for rullestol er mulig, men ved evt kraftig nedbør anbefales det å kontakte produksjonen for oppdatert informasjon om forestillingsruta.
Forestillingen gjennomføres uansett vær. Kle dere godt og unngå bruk av paraply, da dette kan forstyrre andre i publikum. Hunder er ikke tillatt blant publikum.