Otta Musikkforening og Mjøsen Janitsjar med Eldri Tofte og Knut Anders Sørum

Om arrangementet

Otta musikkforening og Mjøsen janitsjar inviterer til julekonsert i Otta kulturhus lørdag 3. desember kl. 17.30 og kl. 20.00. Med på konserten har vi Knut Anders Sørum og Eldri Tofte, og musikalsk leder er Per Kristian Syversen.

Knut Anders Sørum er kjent for sin store stemme og sine underfundige låter i sjangeren soul på totendialekt. Sørum har en lang karriere som strekker seg helt tilbake til 90-tallet, via rockeband, Grand Prix (2004) og som vokalisten i «Skal vi danse» på TV2. Men det de fleste kjenner han best fra er nok da han høsten 2016 gikk helt til topps i NRKs «Stjernekamp».

Eldri Tofte fra Heidal har sunget på mange av Otta musikkforenings konserter de siste årene og imponerer publikum like mye hver gang. Hun er skolert sanger og jobber til daglig som kulturskolelærer i Sel og Vågå.