Riksteatret: FANTORANGEN PÅ TEATER

Om arrangementet

Endelig kan barna møte Fantorangen, Pivi, Fantus og Maurora på teaterscenen!

Fantorangen og Pivi må plutselig lage en teaterforestilling – men hvordan gjør man dét, egentlig? Fantus vil også være med, men Pivi sier at Fantus er altfor liten. Pivi og Fantorangen vil heller ha med Maurora, som bor i maurtua og kan de utroligste ting. I Fantorangen, Pivi og Mauroras sirkusteaterforestilling kan alt skje – men er det kanskje Fantus som fikser det meste likevel ...?

Fantorangen har gledet barn gjennom NRK Super i 17 år. Fantorangen er en evig 3-åring, en notorisk optimist med stor tro på seg selv og på at det meste går bra. I «Fantorangen på teater» får barna møte Fantorangen og vennene på ordentlig, de må løse mysterier sammen, og synge kjente og nye sanger. 

«Fantorangen på teater» er et samarbeid mellom Oslo Nye Teater, Riksteatret og NRK. Forestillingen skal på turné med Riksteatret for å glede barn over hele landet.

På scenen
Marte Stolp, Jonas Andersen Sandvik, Irene Nessa Bjørnevik og Maia Lohre Køhn

Team
Regissør: Bård Bjørknes. Dramatiker og dramaturg: Marianne Sævig. Scenograf og dukkedesigner: Christina Lovery. Lysdesigner: Rolf Christian Egseth. Komponist: John Vinge. Musikalsk ansvarlig: Simon Revholt. Dukker: Ella Honeyman-Novotny. Dukker: Anna Katarina Granberg. Produsent: Anita Basmo Bjørnstad

Basert på NRKs Fantorangen-univers

Dramatisert av Marianne Sævig

Forestillingslengde: 40 minutter (ingen pause).

 

Fantorangen på teater er et samarbeid mellom Oslo Nye Teater, Riksteatret og NRK