TENORANE og STEFFEN HORN - Så ha ei god jul, då!

Tenorane og Steffen Horn – Julesteminga er garantert

Tenorane og Steffen Horn klare for den nyaste utgåva av ”Så ha ei god jul, då!” Med helt ny regi og tekster av Tore Nysæther, sprer dei julemusikk over heile landet i førjulstida.

Gruppa, som består av tenorane Henrik Hundsnes, Aasmund Kaldestad, David Fielder, og pianisten Steffen Horn, har spesialisert seg på klassisk musikk med innslag av humor og sjangerblanding.

Dei har mottatt strålande kritikkar og mottakelsar frå publikum sidan starten i 2011.

-Me tilstrebar oss å synge det meste på norsk, men i år har me leita opp ein del godbitar frå den klassiske juletradisjonen frå tyskland, italia og frankrike, sier Aasmund Kaldestad

Programmet vil vidare bestå av kjente julesongar, nyskrevne songar, Ave Maria, Panis angelicus, og sjølvsagt, ”O helga natt”.

Pressa har sagt:

"Mektig, musikalsk, morsom og helt fantastisk julekonsert"
Terningkast 6, Tysvær Bygdeblad desember 2020
"Skikkelig pondus, musikalitet, presisjon og dynamikk var framifrå" Sunnhordland Blad 2020
"Tett på det perfekte"..."Du verden for ein musikalitet..." Terningkast 6, Tysvær Bygdeblad desember 2017
"Stående applaus, bravorop, så uendelig vakkert, fikk skikkelig gåsehud"   Akershus Amtstidende Desember 2019
"Den berømte gåsehuda som tydar på eit ein konsert verkeleg er bra kom med songen O helga natt som skapte ståande applaus" Vestnesavisa desember 2019
"Vakkert og vittig...de tre rutinerte tenorene samsynger julesanger med klokkeklare gullstruper og selvsikker eleganse, det blir lag på lag med fløyel som gir gåsehud helt ut i fingertuppene"   KanDusi desember 2018
"Kvartetten på scenen sørga for at julestemninga kom som julekveld på kjerringa....og for nåken røyster dei har..." Sunnhordland blad desember 2018.
"Det er frå øverste hylle og det er berre å sette seg tilbake i stolane og nyte... ". Tysvær Bygdeblad, Terningkast 5, desember 2018.
"Glitrande Julekonsert"..."Formidla kvart einaste ord i teksten" Sunnhordland blad desember 2017.
"Som de begeistret"..."Det var så vakkert at vi fikk tårer i øynene" Namdalsavisa. Desember 2016.
"Elegant, Stilfullt, proffe, stemmeprakt... Høstet ståande applaus fra ein fullsatt Kultursal." Halden Arbeiderblad 2016.
"Stemningsfullt og mektig"..."O Helga Natt traff publikum rett i hjerterota" Trønder-Avisa. Desember 2016.
"Leverte ein glitrende julekonsert i Langevåg Bygdatun"..."Eit strålande nøgd publikum reiste seg og takka med trampeklapp då konserten var slutt" Bømlo-Nytt. Desember 2016